A hevizonline.com weboldal használatát a jelen Használati Feltételek szabályozzák. A honlapon lévő oldalak megnyitásával, a rajta levő információk, reklámok, linkek megtekintésével Ön elfogadja a Használati Feltételek szabályait.

Amennyiben Ön nem ért egyet az ezekben foglaltakkal, Ön nem jogosult a hevizonline.com honlapon található információk és szolgáltatások igénybe vételére.

A hevizonline.com weboldalt felkereső látogatók, felhasználók, ügyfelek és üzleti partnerekre a továbbiakban "Látogatók"-ra hivatkozunk. A hevizonline.com weboldalra, tulajdonosaira és üzemeltetőire a továbbiakban "Weboldal"-ként hivatkozunk.

A Használati Feltételek időről időre változhatnak. A Weboldal látogatói kötelesek tájékozódni a mindenkor érvényes Használati Feltételekről.

A Weboldalról származó tartalom felhasználási feltételei


A Weboldalon elérhető tartalom illetve annak részletei (képek, grafikák, design elemek, szövegek, cikkek, szöveg és cikkrészletek, videók) üzleti célú felhasználása, elektronikus vagy nyomtatott formában történő publikálása, továbbértékesítése, a Weboldal változatlan formában történő tükrözése a Weboldal erre vonatkozó írásos felhatalmazása nélkül tilos. A Weboldalon látható tartalom megtekintésével Ön elfogadja, hogy a jogosulatlan felhasználás büntetőjogi következményekkel jár.

A Weboldalon közzé tett tartalom üzleti célú felhasználása, publikálása


A Weboldalon közzétett tartalom tulajdonosa vagy licentulajdonosa a Weboldal, a közzé tett tartalmak pedig szerzői jogi oltalom alá esnek. A Weboldalról származó tartalom Látogatók általi üzleti célú használata kizárólag a Weboldal írásos engedélyének birtokában lehetséges, annak hiányában jogsértőnek minősül.

Az ilyen tárgyú kéréseket kérjük az info@hevizonline.com címen jelezni.

A Weboldal használata, elemzése, visszafejtése

A Látogatók nem látogathatják illetve nem közölhetnek adatokat a Weboldallal valaki más nevében.

A Látogatók nem használhatnak olyan módszereket, egyéb célprogramokat és eszközöket, amelyek a Weboldal által biztosított funkcionalitás mellőzésével próbálnak a Weboldal tartalmához, a Weboldal szerkezetéhez hozzáférni vagy azt bármilyen formában elemezni, biztonsági képességeit tesztelni.

A Weboldal üzemeltetői tudomására jutott kísérletek büntetőjogi következménnyel járnak.

Hivatkozás más weboldalakra


A Weboldalon szerepelhetnek harmadik fél által üzemeltetett weboldalakra mutató hivatkozások. Ezek a Weboldal Látogatóinak kényelmét szolgálják. A hivatkozott weboldalakat nem a Weboldal üzemelteti, ezért azok tartalmáért nem vállal felelősséget. A hivatkozott weboldalak minősítését Látogatóinkra bízzuk.

Jogi nyilatkozat

A Weboldal nem garantálja, hogy a Weboldal funkcionalitása, az onnan elérhető tartalom, illetve a Weboldal által nyújtott szolgáltatás mentes a hibáktól. A Weboldal és annak tartalma előzetes bejelentés nélkül bármikor változhat. A Weboldal semmilyen felelősséget nem vállal a Weboldal használatából vagy használhatatlanságából eredő, Látogató által vélt vagy valós károkért, esetleges számítógép meghibásodásokért. A Látogatók saját felelősségükre használják a Weboldalt.

Megjelenítési problémák Internet Explorer 6.0 használata esetén


Az Internet Explorer-t kedvelők számára javasoljuk az IE8 verzióra való áttérést. Akik pedig igazán jó böngészőt szeretnének, jószívvel ajánljuk a szabványokat tiszteletben tartó és ingyenes Firefox-ot.

© MEGA-SOL Kft. Minden jog fenntartva.